Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η πρώτη ανάρτησή του μετά την πρόκριση στους «8» του Ευρωμπάσκετ κόντρα στους Τσέχους.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πραγματοποίησε ακόμα μία μεγαλειώδη εμφάνιση στο φετινό Ευρωμπάσκετ. Ο Greek Freak πέτυχε 27 πόντους, μάζεψε 10 ριμπάουντ και μοίρασε 5 ασίστ κόντρα στην Τσεχία, οδηγώντας την Εθνική μας στους «8» της διοργάνωσης.

Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους Τσέχους, ο Έλληνας σούπερ σταρ των Μπακς ανάρτησε στο Instagram μία φωτογραφία με λεζάντα «συνεχίζουμε να κάνουμε τέχνη».

Να θυμίσουμε πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν εκείνος που «κλείδωσε» τη νίκη της Ελλάδας στα τελευταία λεπτά. Με δύο τρίποντα που πέτυχε στα τελευταία 2,5 λεπτά του παιχνιδιού, μια ασίστ στον Γιαννούλη Λαρεντζάκη και ένα κρίσιμο αμυντικό ριμπάουντ σφράγισε την πρόκριση στους «8» του Ευρωμπάσκετ.

Δείτε την ανάρτησή του:

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!