Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την απόκτηση του Λουίς Περέα από την ισπανική Λεγκανές με τη μορφή δανεισμού.

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε την απόκτηση του Λουίς Περέα με τη μορφή δανεισμού από την Λεγκανές.

 Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει τον μονοετή δανεισμό του ποδοσφαιριστή, Luis Perea, από την Leganés.

O 25χρονος μέσος, γεννημένος στις 25 Αυγούστου 1997 στην πόλη Alcalá de Henares της Ισπανίας, έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες της Rayo Vallecano και της Atletico Μαδρίτης.

To καλοκαίρι του 2016 αποκτήθηκε από την CA Osasuna, στην οποία παρέμεινε μέχρι τον Ιανουάριο του 2020. Στο διάστημα αυτό αγωνίστηκε σε 72 αναμετρήσεις, πετυχαίνοντας 4 γκολ.

Τον Ιανουάριο του 2020 παραχωρήθηκε δανεικός στην Alcorcon, ομάδα με την οποία μέτρησε 18 συμμετοχές και 2 γκολ. Επέστρεψε στην CA Osasuna μετά τη λήξη του δανεισμού του και τον Αύγουστο του 2020 εντάχθηκε στο ρόστερ της CD Leganés, φορώντας τα χρώματά της σε 54 αναμετρήσεις.

Luis, καλώς ήρθες στον ΟΦΗ!»

ΟΦΗ: Δεκτή η παραίτηση Σαμαρά

Η ομάδα της Κρήτης έκανε γνωστό, ότι έγινε δεκτή η παραίτηση του Γιάννη Σαμαρά, την οποία υπέβαλε, μετά την χθεσινή αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό. 

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει ότι μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναιτωλικό, ο Διευθυντής Ποδοσφαίρου κ. Γιάννης Σαμαράς σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον ιδιοκτήτη και πρόεδρο της ομάδας, κ. Μιχάλη Μπούση, έθεσε την παραίτησή του, η οποία έγινε αποδεκτή. 

Κατόπιν, μετά από συνάντηση του α’ Αντιπροέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της ΠΑΕ κ. Μηνά Λυσάνδρου με τον β’ Αντιπρόεδρο, κ. Γιώργο Σαμαρά, ολοκληρώθηκε η συνεργασία και του κ. Γιώργου Σαμαρά με την ομάδα.

Με τον τρόπο αυτό κλείνει ένας τετραετής κύκλος της νεότερης ιστορίας του ΟΦΗ. Με επιτυχίες, χαρές, λύπες, εύκολες και δύσκολες στιγμές, τις οποίες περάσαμε μαζί. 

Προχωράμε, αλλά το γεγονός αυτό σε καμία περίπτωση δε σβήνει το παρελθόν. Ο Γιάννης και ο Γιώργος Σαμαράς θα έχουν πάντα ξεχωριστή θέση στην ιστορία του ΟΦΗ!»