Ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε για τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της ΑΕΚ δηλαδή τον Τζιμπρίλ Σιντιμπέ και τον Τομ Φαν Βέερτ.

Η ΑΕΚ «έκλεισε» το φετινό ρόστερ της με την απόκτηση των Τζιμπρίλ Σιντιμπέ και Τομ Φαν Βέερτ. Ο Ματίας Αλμέιδα δήλωσε πως η ομάδα είναι ολοκληρωμένη και διαθέτει δύο ποδοσφαιριστές σε κάθε θέση. Πλέον, η τελική επιλογή για το ποιος θα παίζει είναι δική του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ματίας Αλμέιδα:

«Έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά, σε σχέση με τους παίκτες που ήδη είχαμε. Ο ένας είναι σκόρερ, είναι παίκτης περιοχής, εκεί είναι επικίνδυνος. Οπότε μας δίνει μια άλλη επιλογή σε ό,τι αφορά τα χαρακτηριστικά, σε σχέση με τους παίκτες που είχαμε. Σε ό,τι αφορά τον Σιντιμπέ, είναι δυναμικός, είναι έμπειρος. Έχει νοοτροπία νικητή γιατί κατάφερε να σηκώσει εκείνο… το χρυσό τρόπαιο που ζυγίζει έξι κιλά.

Οπότε, ελπίζουμε να μας μεταδώσει τα συναισθήματά του. Ελπίζουμε και οι δύο να προσαρμοστούν γρήγορα στο σύστημά μας. Με αυτούς τους δύο παίκτες, η ομάδα είναι ολοκληρωμένη σε όλες τις γραμμές. Πρακτικά, έχουμε δύο ποδοσφαιριστές σε κάθε θέση. Και τώρα εξαρτάται από εμένα, να κάνω όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη στην επιλογή για το ποιος θα παίζει. Υπάρχει ο ανταγωνισμός που χρειάζεται μία ομάδα, η οποία θέλει να παλέψει για σημαντικά πράγματα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!