Η Τσέλσι είναι στις τελικές επαφές για την πρόσληψη του Γκράχαμ Πότερ από την Μπράιτον στη θέση του Τόμας Τούχελ που απολύθηκε.

Ο Γκράχαμ Πότερ θα είναι όπως όλα δείχνουν ο νέος προπονητής της Τσέλσι στη θέση του Τόμας Τούχελ που απολύθηκε μετά την ήττα από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην πρεμιέρα του Champions League.

Η Τσέλσι θα πληρώσει αποζημίωση 17 εκατομμύρια ευρώ στον Γερμανό προπονητή και θα δαπανήσει άλλα 18,5 εκατομμύρια για να σπάσει το συμβόλαιο που έχει ο Πότερ με την Μπράιτον. Συν τα χρήματα που θα πληρώνει για το συμβόλαιο του 47χρονου Άγγλου τεχνικού.

Στη λίστα των Λονδρέζων ήταν και ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, ωστόσο ο Γκρέιαμ Πότερ ήταν εξ αρχής η πρώτη τους επιλογή. O 47χρονος Άγγλος, που είναι στον πάγκο της Μπράιτον από το 2019 ενώ έχει εργαστεί επίσης σε Έστερσουντ και Σουόνσι, αναμένεται να ανακοινωθεί πολύ σύντομα από την Τσέλσι.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!