Η ΑΕΚ συμφώνησε με τον Τομ Φαν Βέερτ, ο οποίος θα περάσει τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις πριν ανακοινωθεί από τους «κιτρινόμαυρους».

Ο Τομ Φαν Βέερτ είναι ο παίκτης που θα ενισχύσει την επιθετική γραμμή της ΑΕΚ, με τον Ολλανδό να παίρνει μεταγραφή από τον Βόλο και να βάζει τα «κιτρινόμαυρα».

Με τον Βόλο να έχει ήδη γνωστοποιήσει την μεταγραφή του παίκτη στους «κιτρινόμαυρους», πλέον ο ποδοσφαιριστής συμφώνησε στους προσωπικούς τους όρους με την «Ένωση» και απομένει να υποβληθεί στις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και τα εργομετρικά.

Σήμερα αναμένεται ο Τομ Φαν Βέερτ να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του. 

Ο Βόλος ανακοίνωσε -πρώτος- τη μεταγραφή του 32χρονου επιθετικού στην «Ένωση», τονίζοντας, μάλιστα, σε αυτή πως «ικανοποίησε και την επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή» να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ.

Τη φετινή σεζόν, στα τρία πρώτα παιχνίδια στη Superleague 1, ο Ολλανδός πρόλαβε να σκοράρει ένα γκολ, στο ματς της πρεμιέρας με τον Αστέρα Τρίπολης, στο Πανθεσσαλικό.

Ακόμα ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ αναμένεται να έρθει σήμερα το βράδυ στη χώρα μας, μετά τη συμφωνία του με την ΑΕΚ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!