Ο Μαρσέλο δημοσίευσε το πρώτο του «ερυθρόλευκο» ποστ στον λογαριασμό του στο Instagram θέλοντας να επικοινωνήσει με τους φίλους της νέας του ομάδας.

Λίγες ώρες πριν πατήσει το πόδι του στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού, ο Μαρσέλο δημοσίευσε στο Instagram το πρώτο του «ερυθρόλευκο» ποστ.

«Είναι τεράστια τιμή μου που είμαι μέλος ενός θρυλικού συλλόγου όπως ο Ολυμπιακός. Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε. Πάμε Ολυμπιακέ».

Τη Δευτέρα στις 21:00 στο Καραϊσκάκη ο Μαρσέλο

Τη Δευτέρα (05/09) στις 21:00 ο νέος παίκτης του Ολυμπιακού, Μαρσέλο θα βρίσκεται στο Καραϊσκάκη για να γνωρίσει την αποθέωση από τον κόσμο, με την είσοδο να είναι ελεύθερη για τους φιλάθλους.

Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει ότι η υποδοχή του Παγκόσμιου Μαρσέλο θα γίνει στο «Γεώργιος Καραισκάκης» αύριο (5/9) στις 21:00. Η είσοδος για τους φιλάθλους θα είναι ελεύθερη.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να εισέρχονται στις εξέδρες του Σταδίου από τις εισόδους στις Θύρες 33-35, ενώ τα πάρκινγκ του σταδίου θα είναι ανοικτά μέχρι το όριο διαθεσιμότητας. Οι θύρες θα ανοίξουν στις 20:00». 

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ