Η Μπαρτσελόνα έκανε δικό της τον Έκτορ Μπεγερίν για έναν χρόνο, αφού ο Ισπανός μπακ έμεινε ελεύθερος από την Άρσεναλ.

Η Μπαρτσελόνα δεν έχει σταματημό. Ακόμα και την τελευταία ημέρα των μεταγραφών, οι «μπλαουγκράνα» παίρνουν… παιχταράδες. Αυτή τη φορά ολοκήρωσαν μία συμφωνία που ακουγόταν τουλάχιστον πέντε… καλοκαίρια.

Ο λόγος φυσικά για τον Έκτορ Μπεγερίν της Άρσεναλ. Ο άσος των «κανονιέρηδων» είχε ξεκινήσει την καριέρα του από τη Μπαρτσελόνα και όπως όλοι, έτσι κι εκείνος είχε φτάσει μία ανάσα από τη Βαρκελώνη ουκ ολίγες φορές.

Κάθε φορά, όμως, και μία «αποτυχία». Μέχρι χθες το βράδυ. Στο νήμα της μεταγραφικής περιόδου, η Μπαρτσελόνα ήρθε να πετύχει το buzzer beater και να αποκτήσει τον Μπεγερίν.

Έτσι, μετά από έντεκα χρόνια ο Μπεγερίν έμεινε ελεύθερος από τους Κανονιέρηδες και υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο χωρίς οψιόν με την ομάδα του Τσάβι.

Η ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα:

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!