Η Μπαρτσελόνα συμφώνησε με την πρόταση της Τσέλσι και ο Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ τις επόμενες ώρες θα φτάσει στο Λονδίνο για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του.

Οριστικά στην Τσέλσι μετακομίζει ο Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, αφού οι Λονδρέζοι τα βρήκαν σε όλα με την Μπαρτσελόνα, όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Οι «μπλε» θα δώσουν 14 εκατομμύρια ευρώ στους Καταλανούς, ενώ θα παραχωρήσουν και τον Μάρκος Αλόνσο ως αντάλλαγμα. Αυτή η αλλαγή θα κάνει καλό στον ποδοσφαιριστή που πριν από μερικές μέρες βίωσε τον εφιάλτη με την ένοπλη ληστεία στο σπίτι του και το κάταγμα που αποκόμισε στο σαγόνι από την πάλη με τους διαρρήκτες.

Ο Γκαμπονέζος επιθετικός θα μεταβεί στο Λονδίνο τις επόμενες ώρες προκειμένου να ρυθμίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της μεταγραφής του.

Παρακάτω ακολουθεί και η ανάρτηση του Φαμπρίτσιο Ρομάνο σχετικά με τη μεταγραφή του Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ:

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!