Μαρία Σάκκαρη: Η πρόταση γάμου από θαυμαστή της κατά τη διάρκεια αγώνα τένις με τον Στέφανο Τσιτσιπά και η απάντησή της.

Μία ανέλπιστη πρόταση γάμου κατά τη διάρκεια αγώνα που έδινε μαζί με τον Στέφανο Τσιτσιπά δέχθηκε η Μαρία Σάκκαρη. Θαυμαστής της νεαρής τενίστριας θέλησε να της κάνει πρόταση από την εξέδρα, διακόπτοντας για λίγα δευτερόλεπτα την αναμέτρηση. Η απάντηση που του δόθηκε, ωστόσο, φαίνεται ότι δεν ήταν αυτή που περίμενε ή θα ήθελε. 

«Συγγνώμη, έχω αγόρι», ακούγεται να απαντά στον θαυμαστή της η Μαρία Σάκκαρη. 

Δείτε το χιουμοριστικό απόσπασμα και την απάντηση της Ελληνίδας πρωταθλήτριας στον επίδοξο… μνηστήρα:

Η Μαρία Σάκκαρη και ο Στέφανος Τσιτσιπάς αγωνίστηκαν στο exhibition event Tennis Plays For Peace, προκειμένου να συγκεντρώσουν χρήματα για την ανακούφιση των θυμάτων του πολέμου στην Ουκρανία. Οι δύο Έλληνες τενίστες αντιμετώπισαν τους Ματέο Μπερετίνι και Κατερίνα Ζαβάτσκ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!  ναι κι όμως, λέγε ό,τι θες. Εμείς θα το κανουμε και ας μην μας πιστεύεις.
loading...