Ο Στέφανος Τσιτσιπάς εμφανίστηκε απογοητευμένος από την ήττα του στον τελικό του Σινσινάτι, που ήταν ο 6ος που έχασε σε 1000άρι τουρνουά.

Εμφανώς απογοητευμένος ηταν ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά την ήττα του με 2-0 από τον Μπόρνα Τσόριτς στον τελικό του Σινσινάτι. Ο Ελληνας πρωταθλητής έδωσε συγχαρητήρια στον Κροάτη και τόνισε ότι έχει χάσει το… μέτρημα από τους χαμένους τελικούς.

«Θα προσπαθήσω να είμαι σύντομος. Σας ευχαριστώ όλους για την στήριξή σας, συγχαρητήρια στον Μπόρνα. Συνέχισε να δουλεύεις τόσο σκληρά, έκανες μια φοβερή επιστροφή από τον τραυματισμό σου.

»Δεν ξέρω πια πόσες φορές έχω χάσει τελικούς σε τουρνουά masters, εύχομαι να επιστρέψω εδώ και να κερδίσω. Τυχαίνει να παίζω απέναντι σε ρομπότ στους τελικούς. Ευχαριστώ τον διευθυντή της διοργάνωσης για την εξαιρετική φιλοξενία.

»Χαίρομαι πάντα όταν έρχομαι στο Σινσινάτι είναι μια υπέροχη διοργάνωση. Είναι πολύ φιλόξενα εδώ».

Στέφανος Τσιτσιπάς: Η ανάρτηση που έκανε μετά την ήττα στον τελικό

Λίγη ώρα μετά την ήττα του στον τελικό, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ανήρτησε φωτογραφία στο Twitter με τον ίδιο να κάθεται σε μπανιέρα με παγάκια για την αποθεραπεία του. «Stay cool» έγραψε στη λεζάντα του. Ένα μήνυμα που πάει προς τους επικριτές του για τη μη κατάκτηση ούτε αυτού του τίτλου.

Δείτε την ανάρτηση παρακάτω:

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!