Παναθηναϊκός: Εξελίξεις σχεδόν καθημερινά πλέον στην υπόθεση μεταγραφής του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Κάθε μέρα που περνάει, Παναθηναϊκός και Σπόρτινγκ Λισαβόνας έρχονται όλο και πιο κοντά για τη μεγάλη μεταγραφή του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου.

Σήμερα το απόγευμα οι Πορτογάλοι κατέθεσαν βελτιωμένη πρόταση 5.000.00 ευρώ, τα τέσσερα δεδομένα και το υπόλοιπο ποσό σε δύο δόσεις των 500.000 για 40 συμμετοχές (20+20) του ποδοσφαιριστή, ενώ προβλέπεται και ποσοστό μεταπώλησης 10%.

Ο Παναθηναϊκός θα έλεγε το «ναι» σε 5.500.000 και ποσοστό 20%, άρα γίνεται εύκολα κατανοητό πόσο κοντά βρίσκονται πλέον οι δύο πλευρές. 

Παναθηναϊκός: «Πράσινος» ο Μπερνάρντ!

Ολοκληρώθηκε το «μπαμ» της απόκτησης του Μπερνάρντ από τον Παναθηναϊκό. Ο 29χρονος αποκτήθηκε από την Αλ Σαρίγια έχοντας ένα σπουδαίο βιογραφικό, καθώς έχει αγωνιστεί επίσης σε Ατλέτικο Μινέιρο, Σαχτάρ Ντόνετσκ και Έβερτον. Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών είναι για τα επόμενα δύο χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Μπερνάρντ! Ο Βραζιλιάνος άσος υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας στο Τριφύλλι.

Ο Μπερνάρ Ανίσιο Καλντέιρα Ντουάρτε, όπως είναι το πλήρες όνομά του, γεννήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 1992 στο Μπέλο Οριζόντε της Βραζιλίας. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού ξεκίνησε την καριέρα του στην Ατλέτικο Μινέιρο και από μικρή ηλικία όλοι άρχισαν να μιλούν για το ταλέντο του, χάρη στην εξαιρετική τεχνική του, την ταχύτητα σκέψης και εκτέλεσης, τη δυνατότητα να παίζει τόσο στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής όσο και ως οργανωτής παιχνιδιού. Στα 20 του κλήθηκε στην εθνική Βραζιλίας, δείγμα της σπουδαίας αξίας του, ενώ κατέκτησε το Copa Libertadores με την Ατλέτικο Μινέιρο.

Το 2013 «ανάγκασε» την ουκρανική Σαχτάρ Ντόνετσκ να δαπανήσει 25 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει. Άμεσα έπαιξε στο Champions League ενώ στην πρώτη του σεζόν πανηγύρισε το πρωτάθλημα Ουκρανίας. Το τέλος εκείνης της σεζόν τον βρήκε να συμμετέχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 που διεξήχθη στην πατρίδα του, παίζοντας μάλιστα βασικός στον («πικρό», λόγω της βαρύτατης ήττας) ημιτελικό της Βραζιλίας κόντρα στη Γερμανία. Με τη Σελεσάο κατέγραψε 14 συμμετοχές και ένα γκολ.

Στη Σαχτάρ έμεινε μια πενταετία, διάστημα στο οποίο πανηγύρισε τρία πρωταθλήματα και ισάριθμα κύπελλα και σούπερ καπ. Αγαπήθηκε ιδιαίτερα στην Ουκρανία από τους φιλάθλους της Σαχτάρ, λόγω των κατορθωμάτων του.

Το 2018 ανοίγει τις πόρτες του για τον Μπερνάρντ το κορυφαίο πρωτάθλημα στον κόσμο, αυτό της Premier League. Η Έβερτον τον αποκτά και άμεσα ο Βραζιλιάνος άσος παίρνει φανέλα βασικού. Έμεινε τρία χρόνια μέχρι να έρθει η προσφορά της Σαρζά από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, όπου αγωνίστηκε την περσινή σεζόν.

Καλωσορίζουμε τον Μπερνάρντ στην οικογένεια του Παναθηναϊκού!».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!