Επίθεση και όχι εύκολα λάθη ζητά ο Κάρλος Κορμπεράν από τον Ολυμπιακό στον αυριανό επαναληπτικό αγώνα με τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Επιθετικό ποδόσφαιρο έχει ζητήσει ο Κάρλος Κορμπεράν από την ομάδα του ενόψει του αγώνα με τον Απόλλωνα Λεμεσού. Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» προανήγγειλε πως ίσως υπάρξουν κάποιες αλλαγές ενώ δήλωσε ευχαριστημένος για την πρόοδο που επιδεικνύει η ομάδα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κάρλος Κορμπεράν:

Για το αν σκέφτεται να προχωρήσει σε αλλαγές και αν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα, ο Ισπανός απάντησε:

«Κάποιες αλλαγές θα γίνουν, κάποιοι άλλοι παίκτες θα είναι ίδιοι. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να έχουμε 11 παίκτες που θα είναι έτοιμοι τακτικά και ψυχολογικά για αυτόν τον αγώνα».

Για το αν διακρίνει βελτίωση ως προς αυτά που θέλει από τους παίκτες του είπε:

«Αυτό που βλέπω είναι πως η ομάδα έχει κάνει βήματα για να φτάσει στο επίπεδο που θέλουμε. Είναι προφανές πως ακόμη δεν έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο, αλλά είναι επίσης προφανές πως έχουμε προοδεύσει προς τη σωστή κατεύθυνση».

Για τις διαφορές που περιμένει εν συγκρίσει με το πρώτο ματς στην Κύπρο απάντησε:

«Δεν θα υπάρχουν μεγάλες διαφορές, γιατί πρόκειται για δύο ομάδες που τους αρέσει να έχουν την μπάλα και να παίζουν ποδόσφαιρο. Το θέμα είναι ποιος μπορεί και ποιος δεν μπορεί να το κάνει. Η πρόθεσή μας είναι να επιτεθούμε, γιατί δημιουργώντας ευκαιρίες είσαι πιο κοντά στο γκολ, ενώ αμυντικά δεν θέλουμε να δώσουμε ευκαιρίες στον αντίπαλο να μας απειλήσει».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!