Ο Τζέισον Τέιτουμ αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε πως έπαιζε με τους Σέλτικς φέτος με κάταγμα στον καρπό για δύο μήνες περίπου.

Στην αποκάλυψη ότι κατά τους τελευταίους μήνες της αγωνιστικής περιόδου 2021-22 αγωνίστηκε με μικρό κάταγμα στον αριστερό καρπό του, προχώρησε σε συνέντευξη του ο φόργουορντ των Μπόστον Σέλτικς, Τζέισον Τέιτουμ. 

Ο σταρ των «Κελτών» επισήμανε ότι τραυματίστηκε στον καρπό στις 13 Φεβρουαρίου στον αγώνα με τους Ατλάντα Χοκς. Ωστόσο, δεν του έγινε ιατρική αξιολόγηση μέχρι να τελειώσει η κανονική περίοδος και πριν ξεκινήσουν τα πλέι οφ. Κάτι που έγινε περίπου δύο μήνες αργότερα. Τόνισε, παράλληλα, ότι είχε αποθεραπευθεί πριν οι Σέλτικς συναντήσουν το Γκόλντεν Στέιτ στους τελικούς του ΝΒΑ.

«Οι εξετάσεις έδειξαν ότι είχα ένα μη μετατοπισμένο κάταγμα στον καρπό μου», είπε ο Τέιτουμ στη συνέντευξη στο Bleacher Report και συνέχισε: «Και μπορεί να ήταν μικρό, αλλά παρέμενε ένα μη μετατοπισμένο κάταγμα. Στη συνέχεια το κόκαλο έδεσε πάνω του, έτσι επουλώθηκε, αλλά εξακολουθούσα να πονάω γιατί συνέχιζα να το χτυπάω ή να πέφτω πάνω του. Οπότε υποθέτω ότι έπαιξα με κάταγμα για περίπου δύο μήνες».

Ο 24χρονος είπε επίσης ότι ο καρπός του τον ενοχλούσε μετά το Game 3 των ημιτελικών της Ανατολικής Περιφέρειας, όταν του έγινε φάουλ από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο των Μιλγουόκι Μπακς. Χρειάστηκε μάλιστα εμβόλιο κορτιζόνης για να συνεχίσει στη σειρά, όπως πρόσθεσε.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!