Ο Λούκα Μόντριτς φρόντισε να αποχαιρετίσει τον Κασεμίρο, λίγο πριν εκείνος πάει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Λούκα Μόντριτς και ο Κασεμίρο έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στη Ρεάλ Μαδρίτης. Μαζί με τον Τόνι Κρόος δημιούργησαν μία τριάδα που έφερε πολλές επιτυχίες στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Μόντριτς είχε μία πολύ καλή σχέση με τον Κασεμίρο. Όχι μόνο εντός, αλλά και εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου. Κάτι που φάνηκε με το παραπάνω στην αποχαιρετιστήρια επιστολή που έστειλε ο Κροάτης χαφ, λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αναλυτικά η επιστολή του Λούκα Μόντριτς:

«Αγαπημένε μου Κάσε…

Ακόμα θυμάμαι το ντεμπούτο σου με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Επίσης, ακόμα θυμάμαι πόσο νευρικός ήσουν με εμένα να σου λέω ότι όλα θα πάνε καλά. Εν τέλει τα πράγματα πήγαν ακόμη καλύτερα απ’ ό,τι θα μπορούσαμε να φανταστούμε και οι δυο μας.

Έγινες ένας πραγματικός ηγέτης. Ήσουν πάντα εκεί που έπρεπε. Τόσο για τη Ρεάλ Μαδρίτης, όσο και για τους συμπαίκτες σου. Πάντα θα σε θυμόμαστε. Κερδίσαμε πολλά παρέα. Κατακτήσαμε πολλές κούπες. Ωστόσο, τα πιο σημαντικά είναι όλα αυτά που δεν ξέρει ο κόσμος. Αυτά τα κρατάω μόνο για εμένα.

Αυτό που θα θυμάμαι σίγουρα από εσένα θα είναι η σκληρή δουλειά που έκανες στο Βαγιαδέμπας. Και τα αστεία σου. Ακόμη και σε στιγμές που τα πράγματα ήταν δύσκολα ή όταν υπήρχε πολλή ένταση. Εσύ ήσουν πάντα σε καλή διάθεση και πάντα χαμογελαστός. Αυτά τα γέλια που κάναμε μαζί ήταν εκείνα που μου έφερναν εσωτερική γαλήνη.

Κοιτάζοντας πίσω ξέρω πως θα υπάρξουν ακόμη πολλά “Νέτζα- Νέτζα”.

Ήσουν με σιγουριά ο καλύτερος “σωματοφύλακας” που θα μπορούσε να έχει κανείς είτε δίπλα του, είτε σε μία ομάδα. Θα μου λείψεις. Αλλά σου εύχομαι τα καλύτερα. Τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Ευχαριστώ για όλα και καλή τύχη στο νέο σου ξεκίνημα.

Με αγάπη,

Λούκα Μόντριτς».

Όλα έχουν ένα τέλος και μία αρχή. Ο Κροάτης μέσος καλείται μαζί με τον Τόνι Κρόος να καλύψουν όσο μπορούν το κενό που άφησε πίσω του Βραζιλιάνος. Και φυσικά να «ετοιμάσουν» τους επόμενους ηγέτες της Ρεάλ Μαδρίτης.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!