ΛεΜπρόν Τζέιμς και Ντουέιν Γουέιντ θα είναι παραγωγοί στην ταινία «Redeem Team» του Netflix για την Team USA των Ολυμπιακών του 2008.

Το 2004, η ομάδα μπάσκετ των ΗΠΑ με προπονητή τον Λάρι Μπράουν δεν εντυπωσίασε καθόλου στο δρόμο προς το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας. Αυτό οδήγησε σε μια αναμόρφωση της εθνικής τους ομάδας – ο Jerry Colangelo ανέλαβε τη διοίκηση του οργανισμού, ο Mike Krzyzewski ήρθε ως προπονητής και ζητήθηκε από τους παίκτες να δεσμευτούν για πολλά χρόνια στο πρόγραμμα. ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Αυτό οδήγησε στην “Redeem Team” που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο το 2008 με επικεφαλής τους Κόμπι Μπράιαντ και ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Τώρα ο ΛεΜπρόν Τζέιμς και ο πρώην συμπαίκτης του στους Χιτ και στους Ολυμπιακούς Αγώνες, Ντουέιν Γουέιντ, δημιούργησαν ένα ντοκιμαντέρ για την ομάδα του 2008. Το “The Redeem Team” θα κάνει την πρεμιέρα του στις 7 Οκτωβρίου στο Netflix.

“Το 2008, έπαιξα με ήρωές μου, all stars, φίλους και μελλοντικούς συμπαίκτες”, ανέφερε ο Wade σε δήλωσή του. “Εκτός από τη νίκη και το να δείξουμε στον κόσμο ότι εξακολουθούσαμε να είμαστε οι πιο κυρίαρχοι, η άλλη μεγάλη μας πρόκληση ήταν να αλλάξουμε την αντίληψη που είχαν όλοι για το ΝΒΑ. Είμαι ενθουσιασμένος που όλοι θα έχουν την ευκαιρία να μπουν στα παρασκήνια και να δουν όλη τη δουλειά που έγινε σε αυτή την εμβληματική ομάδα”.

Πλούσιο υλικό από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή

Το ντοκιμαντέρ γίνεται σε συνεργασία με τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή και θα σκηνοθετηθεί από τον Jon Weinbach, παραγωγό του “The Last Dance” για τον Michael Jordan και τους Bulls.

Λόγω της συνεργασίας με τη ΔΟΕ, το ντοκιμαντέρ περιλαμβάνει πρωτοφανές ολυμπιακό υλικό και υλικό από τα παρασκήνια της ομάδας.

Και αυτή η ομάδα του 2008 ήταν γεμάτη. Ο Κόμπι Μπράιαντ ήταν αρχηγός και στο ρόστερ ήταν επίσης οι Τζέιμς, Γουέιντ (ο οποίος ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες), Τζέισον Κιντ, Κρις Πολ, Ντουάιτ Χάουαρντ και Καρμέλο Άντονι. Εκείνο το ρόστερ νίκησε τον Πάου Γκασόλ και την Ισπανία σε έναν αμφίρροπο αγώνα για το χρυσό μετάλλιο.

Η ταινία “The Redeem Team” σκηνοθετείται από τον Jon Weinbach, παραγωγό της σειράς ντοκιμαντέρ του Netflix για την τελευταία σεζόν του Μάικλ Τζόρνταν με τους Chicago Bulls το 2020, “The Last Dance”.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! ΛεΜπρόν Τζέιμς.ΛεΜπρόν Τζέιμς.ΛεΜπρόν Τζέιμς.ΛεΜπρόν Τζέιμς.ΛεΜπρόν Τζέιμς.ΛεΜπρόν Τζέιμς.ΛεΜπρόν μς.