Η Ρεάλ Μαδρίτης με επίσημη ανακοίνωση έκανε γνωστή την αποχώρηση του Κασεμίρο από την ομάδα.

Τις τελευταίες ώρες φαινόταν όλο και περισσότερο πως ο Κασεμίρο θα γινόταν κάτοικος Μάντσεστερ! Πλέον, η είδηση αυτή πήρε και επίσημη μορφή. Η «βασίλισσα» εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας γνωστοποιεί τη συμφωνία της με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Βραζιλιάνο διεθνή μέσο. Η αγγλική ομάδα θα αποτελέσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του 30χρονου ανασταλτικού χαφ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ρεάλ Μαδρίτης:

«Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συμφώνησαν για τη μεταγραφή του παίκτη Κάρλος Ενρίκε Κασεμίρο. Η Ρεάλ θα ήθελε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη και τις ευχαριστίες της για τον Κασεμίρο, έναν παίκτη που είναι ήδη μέρος του θρύλου αυτού του συλλόγου.

Από τότε που έφτασε τον Ιανουάριο του 2013 για να παίξει στην Castilla, σε ηλικία 20 ετών, ο Κασεμίρο ήταν ένας από τους πιο υπερβατικούς παίκτες σε μια από τις πιο σημαντικές και επιτυχημένες περιόδους της ιστορίας μας. Σε αυτό το διάστημα στο οποίο υπερασπίστηκε τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, έχει κατακτήσει 18 τίτλους: 5 Κύπελλα Ευρώπης, 3 Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων, 3 Σούπερ Καπ Ευρώπης, 3 πρωταθλήματα, 1 Κύπελλο και 3 Σούπερ Καπ Ισπανίας. Σε ατομική βάση, αναδείχθηκε καλύτερος παίκτης στον τελικό του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ που κέρδισε πριν από λίγες ημέρες στο Ελσίνκι και ήταν υποψήφιος για τη Χρυσή Μπάλα του 2022.

Εκτός από αυτό το λαμπρό ρεκόρ, ο Κασεμίρο θα εκπροσωπεί πάντα τις αξίες του συλλόγου μας. Ένας υποδειγματικός παίκτης. Έχει δώσει τα πάντα για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο σύλλογος είναι και θα είναι πάντα το σπίτι του. Εύχεται σε αυτόν και σε όλη την οικογένειά του καλή τύχη σε αυτό το νέο στάδιο της ζωής του.

Την ερχόμενη Δευτέρα, 22 Αυγούστου, στις 11:30 π.μ., θα πραγματοποιηθεί στη Real Madrid City μια θεσμική πράξη φόρου τιμής και αποχαιρετισμού στον Κασεμίρο, με την παρουσία του προέδρου μας Φλορεντίνο Πέρεθ. Μετά από αυτό το γεγονός, ο Κασεμίρο θα εμφανιστεί ενώπιον των μέσων ενημέρωσης στην αίθουσα τύπου».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!