Ο Αρόλντ Μουκουντί είναι και επίσημα παίκτης της ΑΕΚ και δήλωσε πως δεν βλέπει την ώρα να αγωνιστεί στην «Αγια Σοφιά - OPAP Arena» μπροστά στον κόσμο της Ένωσης.

Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ είναι και επίσημα ο Αρόλντ Μουκουντί. Ο Καμερουνέζος διεθνής στόπερ υπέγραψε έως το καλοκαίρι του 2026 και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Ένωσης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αρόλντ Μουκουντί:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε ένα σπουδαίο κλαμπ, ένα μεγάλο κλαμπ και ανυπομονώ να παίξω το πρώτο μου παιχνίδι.

Ανυπομονώ να παίξω εδώ (στο νέο γήπεδο). Είναι ένα πολύ πολύ όμορφο στάδιο. Ο οποιοσδήποτε νιώθει πολύ όμορφα εδώ και εγώ αισθάνομαι ήδη σαν στο σπίτι μου.

Είναι μια σπουδαία στιγμή για την καριέρα μου, είμαι πολύ χαρούμενος που εντάχθηκα σε αυτή την ομάδα. Ξέρω την ιστορία του κλαμπ. Όλοι γνωρίζουν αυτή την ομάδα. Οι φίλοι μου όταν διάβασαν την πληροφορία με πήραν τηλέφωνο. Και είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην ομάδα.

Θέλω να κερδίσω παιχνίδια, πολλά παιχνίδια… Να κατακτήσω το πρωτάθλημα και να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Όσον αφορά στο μήνυμα που θα ήθελε να στείλει στους οπαδούς της ΑΕΚ, τόνισε: «Δεν βλέπω την ώρα να σας συναντήσω σε αυτό το στάδιο»!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!