Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος και Βερόνα φαίνεται πως πάνε... πακέτο τουλάχιστον στα σενάρια αφού οι Ιταλοί έχουν «κολλήσει» με τον Έλληνα άσο.

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος δεν φαίνεται πως θα μείνει για καιρό ακόμα στην Ελλάδα. Ο Έλληνας άσος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τον Παναθηναϊκό και όπως είναι φυσικό, έχει μαγνητίσει τα βλέμματα συλλόγων του εξωτερικού.

Ένας εξ αυτών και η Ελλάς Βερόνα. Η ιταλική ομάδα δεν τα παρατά και φαίνεται πως είναι πρόθυμη να ανεβάσει την προσφορά της για τον Έλληνα χαφ, προκειμένου να τον αποκτήσει. Παρά το αρχικό άκυρο του Παναθηναϊκού που είχε ζητήσει πάνω από τρία εκατομμύρια ευρώ.

Τα ιταλικά ρεπορτάζ κάνουν λόγο για «τρέλα» της Βερόνα για τον Αλεξανδρόπουλο. Μία τρέλα που παραμένει μεγάλη και για αυτό αναμένεται να επιστρέψει με νέα βελτιωμένη πρόταση για τον 21χρονο μέσο του Παναθηναϊκού.

Φυσικά, μένει να φανεί κατά πόσο θα ανεβάσει το… ρευστό, καθώς στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού θα σκεφτούν μια ενδεχόμενο πώληση του Αλεξανδρόπουλου μόνο εάν την πρόταση είναι πάρα πολύ καλή. Καλή, φυσικά, εννοείται πως λογίζεται μία πρόταση πολλών εκατομμυρίων που θα ικανοποιήσει τους «πράσινους».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί!