Ο Νικ Κύργιος επιβεβαιώνει πως είναι σε εξαιρετική φόρμα το τελευταίο διάστημα και προκρίθηκε στον 2ο γύρο του τουρνουά του Σινσινάτι

Ο Νικ Κύργιος, πρόσφατος φιναλίστ του Wimbledon, προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του Masters 1000, που διεξάγεται στο Σινσινάτι, επικρατώντας στην πρεμιέρα, του Ισπανού Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς με 7-5, 6-4.

Ο Ελληνοαυστραλός νικητής του τουρνουά της Ουάσιγκτον την περασμένη Κυριακή ανέβηκε από την 37η στην 28η θέση της παγκόσμιας κατάταξης. Βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και το αποδεικνύει. Έφθασε σχετικά εύκολα στην νίκη, που ήταν η 22η από τον περασμένο Ιούνιο, όταν κι επέστρεψε στα κορτ.

«Σωματικά δεν ένιωθα πολύ καλά, αλλά προσπάθησα να παραμείνω στον αγώνα. Ο Αλεχάντρο είναι σπουδαίος παίκτης. Ξέρει να τα κάνει όλα καλά. Επρεπε να σερβίρω καλά και να επιβάλω το παιχνίδι μου», είπε ο 27χρονος Κύργιος μετά το τέλος του αγώνα, στον οποίο κατάφερε δέκα «άσους».

Στον επόμενο γύρο, ο Ελληνοαυστραλός πρωταθλητής, θ’ αντιμετωπίσει τον Αμερικανό, Τέϊλορ Φριτζ (Νο 13 στον κόσμο). Σύμφωνα με τα προγνωστικά, ο Κύργιος είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τουρνουά.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια το λέμε!