Η ΑΕΚ ανακοίνωσε ότι ο Παναγιώτης Τριαντόπουλος, μετά τη θητεία του ως πρόεδρος στον Παναθηναϊκό, ανέλαβε τη θέση του Managing Director στην “Ένωση”.

Πόστο στην ΚΑΕ ΑΕΚ ανέλαβε από σήμερα ο Παναγιώτης Τριαντόπουλος. Το επί σειρά ετών διοικητικό στέλεχος του Παναθηναϊκού που αποχώρησε στα μέσα της περασμένης σεζόν από την ομάδα έπειτα από τις αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν, ανέλαβε Μanaging Director της ΑΕΚ. Θυμίζουμε πως ο Παναγιώτης Τριαντόπουλος, εκτός από στενός συνεργάτης του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, είχε υπάρξει και πρόεδρος της μπασκετικής ομάδας του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

«Οι δομικές αλλαγές στον Οργανισμό, που βρίσκεται σε διαρκή κινητικότητα σε όλους τους τομείς, συνεχίζονται.

H ΑΕΚ BC ανακοινώνει, ότι ο κ. Παναγιώτης Τριαντόπουλος αναλαμβάνει Μanaging Director της ΑΕK ΒC.

To Δ.Σ. της ΑΕΚ ΒC τού εύχεται κάθε επιτυχία στην ανάληψη των νέων του καθηκόντων.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Παναγιώτης Τριαντόπουλος του Γεωργίου, έχει γεννηθεί στους Αγίους Αναργύρους Αττικής, στις 05/05/1969, είναι νυμφευμένος και έχει ένα παιδί.

Έχει σπουδάσει Oικονομικά και Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Συμμετέχει σε εταιρεία παροχής λογιστικών και φοροτεχνικών υπηρεσιών από το 1989, καθώς και σε συμβουλευτική εταιρεία management από το 2018.

Είναι Μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου και της Ένωσης Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Αττικής .

Αποτέλεσε ένα από τα ιδρυτικά στελέχη, και έχει διατελέσει Οικονομικός Διευθυντής, Επιχειρησιακός Διευθυντής, Διευθύνων Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος του Ομίλου D.P.G., που δραστηριοποιείται στους τομείς των εκδόσεων, ηλεκτρονικών εκδόσεων, Digital Marketing, WebDevelopment κλπ, ενώ επί σειρά ετών διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Την τελευταία διετία συμμετείχε στα διοικητικά συμβούλια της Euroleague, της Ε.Ο.Κ και του Ε.Σ.Α.Κ.Ε.».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί!