Την πρόθεση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κινηθεί για την απόκτηση του Τζέιμι Βάρντι, αποκαλύπτει σε δημοσίευμά της η «Athletic»!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ξεκινήσει αρκετά άσχημα στη φετινή Premier League. Μάλιστα, ο διασυρμός από την Μπρέντφορντ έχει να αναγκάσει τους ανθρώπους της ομάδας να αναζητήσουν λύσεις για την ενίσχυση της επιθετικής τους γραμμής. Κάπως έτσι αποκαλύπτεται ενδιαφέρον των «κόκκινων διαβόλων» για τον Τζέιμι Βάρντι!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Athletic», η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει βάλει στο στόχαστρό της τον Βάρντι και πιστεύει πως μπορεί να αποσπάσει την υπογραφή του. Ο 35χρονος φορ διανύει τη 10η σεζόν του στη Λέστερ, έχοντας στο παρελθόν απαντήσει αρνητικά σε προτάσεις που δέχθηκε από όλες τις «μεγάλες» αγγλικές ομάδες. Το συμβόλαιο του Βάρντι με τη Λέστερ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023.

Παρακάτω ακολουθεί το δημοσίευμα που αποκαλύπτει το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Τζέιμι Βάρντι:

Φυσικά η Γιουνάιτεντ δεν έχει στη λίστα της μόνο τον Βάρντι. Αντίθετα, φαίνεται πως έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον τόσο για τον Αλβάρο Μοράτα αλλά και για τον Ραούλ Ντε Τομάς.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί!