Ο Εμπαπέ είναι ο άνθρωπος που διαφεντεύει την Παρί Σεν Ζερμέν και αυτό φαίνεται από τις δηλώσεις του Γκαλτιέ μετά το ματς με τη Μονπελιέ.

Ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Κριστόφ Γκαλτιέ, τόνισε ότι η ενόχληση, που επέδειξε ο Κιλιάν Εμπαπέ, κατά την διάρκεια της νίκης με 5-2 επί της Μονπελιέ για το Σαμπιονά, οφείλεται στην ελλειπή προετοιμασία του νεαρού Γάλλου επιθετικού, σε σχέση με την υπόλοιπη ομάδα.

Σε αρκετές στιγμές της αναμέτρησης, ο Εμπαπέ έδειξε εκνευρισμένος, με πιο χαρακτηριστική μία φάση, που όταν δεν πήρε την πάσα που ήθελε, γύρισε επιδεικτικά προς την εξέδρα, αδιαφορώντας για ότι συνέβαινε στο γήπεδο.

«Ο Κιλιάν είναι πίσω σε σχέση με την συλλογική προετοιμασία. Ηταν σωματικά αδύναμος και όταν είσαι σωματικά αδύναμος, εκνευρίζεσαι πιο γρήγορα», επεσήμανε ο Γκαλτιέ και εξήγησε:

«Ο Κιλιάν δεν είχε παίξει για τρεις εβδομάδες. Αυτόματα, δεν ήταν σωματικά ικανός σε σύγκριση με τους συμπαίκτες του. Είναι παίκτης κορυφαίου επιπέδου, με προσωπικότητα και χαρακτήρα. Ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο να εκφράζεται».

Μην αστράψει και μην βροντήξει ο Κιλιάν είναι η… φάση στην Παρί Σεν Ζερμέν. Και ο Γκαλτιέ εντάσσεται φυσικά στην ίδια φάση. 

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Το εννοούμε!