Ο Κάρλος Κορμπεράν θέλει να ασχοληθεί με τον Μάριο Βρουσάι και για αυτό το λόγο του ζήτησε να σταματήσει να προπονείται με τους «κομμένους» του Ολυμπιακού!

Από εκεί που ήταν στους «κομμένους» και βρισκόταν σε αναζήτηση ομάδας, καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς δεν τον υπολόγιζε, ήρθε ο Κάρλος Κορμπεράν και φέρνει τούμπα την κατάσταση. O Mάριος Βρουσάι επιστρέφει στις προπονήσεις του Ολυμπιακού καθώς ο νέος τεχνικός θέλει να δουλέψει μαζί του.

Διαπίστωσε ότι έχει κάποια στοιχεία που του αρέσουν, όπως την ταχύτητα και την έκρηξη και ζήτησε από τους αρμόδιους να σταματήσει να προπονείται με τους «κομμένους». Δεν είναι τυχαίο πως τον δήλωσε κανονικά για τα ματς με τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Με αλλαγές η ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού

Με αρκετές αλλαγές η ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες ανακοίνωσαν τους παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Κορμπεράν στις αναμετρήσεις με τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Εκτός έμειναν οι Παπασταθόπουλος λόγω θλάσης αλλά και ο Τικίνιο που πήρε μεταγραφή στην ομάδα της Μποταφόγκο. Εκτός είναι και ο τραυματίας Αμπουμπακάρ Καμαρά, αλλά και ο Λάιντνερ.

Αντιθέτως, μπήκαν στη λίστα Χουάνγκ, Κούτρης, Χασάν και Βρουσάι.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί!