Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποχαιρέτησε πρόωρα το Canadian Open, όπου υπέστη δίκαιη ήττα από τον Ντρέιπερ με 2-0 σετ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο5) ηττήθηκε με 2-0 σετ στον δεύτερο γύρο του Canadian Open από τον Βρετανό, Τζακ Ντρέιπερ (Νο82). Έτσι, αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης με το «καλημέρα», με τους δύο τενίστες να δίνουν μία μεγάλη μάχη στο κορτ.

Ήδη από το ξεκίνημα του ματς, ο Τσιτσιπάς έδειξε να μην πατάει καλά στο κορτ. Έκανε πολλά αβίαστα λάθη ενώ και το σερβίς του δεν απέδωσε καρπούς σε καμία φάση της αναμέτρησης. Σίγουρα δεν έπιασε τα γνωστά του standards με αποτέλεσμα ο Ντρέιπερ να εκμεταλλευτεί τα λάθη του Έλληνα τενίστα και να πάρει μία μεγάλη νίκη.

Στο πρώτο σετ, ο Βρετανός πήρε κεφάλι με 3-1 games, αλλά ο Τσιτσιπάς επανήλθε ισοφαρίζοντας σε 3-3. Τα λάθη του, ωστόσο, δεν του επέτρεψαν να πάρει κεφάλι στο σκορ, βρισκόταν μόνιμα στο «κυνήγι» του Ντρέιπερ και μάλιστα δέχθηκε και μπρέικ στο 6-5, δίνοντας την ευκαιρία στον αντίπαλό του να τελειώσει το σετ στο tie break.

Στο δεύτερο σετ, ο Τσιτσιπάς έδειξε βελτίωση και ωριμότητα στο παιχνίδι του. Ωστόσο, ο Ντρέιπερ δεν έδειξε να τα παρατάει, πίεσε τον Τσιτσιπά και κατάφερε να επιστρέψει από το 3-1 για το τελικό 7-5 που του έδωσε και τη νίκη.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Το εννοούμε!