Ο Ολυμπιακός έχει συνηθίσει στα... δύσκολα και στη μεγάλη λίστα των απόντων ενόψει Σλόβαν προστέθηκε και ο Παπασταθόπουλος.

Ολυμπιακός και προβλήματα πάνε μαζί. Ειδικά όταν έχουν οι Ερυθρόλευκοι κάποιο σοβαρό ματς ενόψει. Αυτή τη φορά οι Πειραιώτες θα αναγκαστούν να αγωνιστούν χωρίς τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο στη ρεβάνς της Πέμπτης (11/8, 21:30) με τη Σλόβαν στην Μπρατισλάβα για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Ο πολύπειρος στόπερ θα μείνει εκτός αποστολής λόγω ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο, ενώ δεν υπολογίζεται λόγω τραυματισμού κι ο Γκάρι Ροντρίγκες. Νοκ-άουτ με θλάσεις έχουν τεθεί και οι Σίμε Βρσάλικο, Θανάσης Ανδρούτσος, ενώ ο Κώστας Μανωλάς προέρχεται αντίστοιχα από μυϊκό τραυματισμό που του στέρησε την παρουσία στον πρώτο αγώνα με τη Σλόβαν.

Εύκολο 3-0 η Σλόβαν ενόψει Ολυμπιακού Ολυμπιακός

Με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή της, σ’ ένα εκτεταμένο ροτέισον απ’ την πλευρά του Βλάντιμιρ Βάις ενόψει της ρεβάνς με τον Ολυμπιακό την προσεχή Πέμπτη (11/9, 21:30), για τον 3ο προκριματικό του Europa League, η Σλόβαν Μπρατισλάβας δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει την Σκάλιτσα με 3-0 στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της σλοβακικής «Fortuna Liga», ανεβαίνοντας ξανά μόνη πρώτη στη βαθμολογία.

Η Σλόβαν παρατάχθηκε με 8 αλλαγές στην ενδεκάδα της. Μόνο οι Χόβαν, Γκριν, Ζμραλ παρέμειναν βασικοί σε σχέση με το πρώτο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό. Ωστόσο, η διαφορά δυναμικότητας ήταν πολύ μεγάλη απέναντι στην Σκάλιτσα.

Ο Ζρμαλ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, ο Σάπονιτς με πέναλτι στο 52’ και ο Χρνκαρ στο 67’ διαμόρφωσαν το τελικό 3-0 για την ομάδα της Μπρατισλάβας.

Ο προπονητής της Σλόβαν Μπρατισλάβας, Βλάντιμιρ Βάις παρέταξε την ομάδα του στο ματς με την Σκάλιτσα σε διάταξη 4-2-3-1, χρησιμοποιώντας τους: Χόβαν – Χρνκαρ, Κάσια (84′ Κανκάβα), Βόετ, Λόβατ – Άγκμπο, Μούσταφικ – Κάβριτς (40’ λ.τρ. Μπαρσεγκιάν), Γκριν (58’ Ραμίρες), Ζμραλ (58’ Μεντβέντεφ) – Σάπονιτς (84′ Μέντβεντ).

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί!