Σε μεγάλους μπελάδες φαίνεται πως μπαίνει η Μπαρτσελόνα αν δεν καταφέρει μέχρι το Σάββατο να δηλώσει τους παίκτες στη La Liga.

Το ότι η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα είναι ήδη γνωστό. Μάλιστα, έχει ξεσηκωθεί θύελλα αντιδράσεων για το γεγονός πως παρόλο που υπάρχουν αυτά τα προβλήματα, η ομάδα έκανε κανονικά μεταγραφές. Και δυνατές μεταγραφές…

Σύμφωνα με το «ESPN» όλα μπορούν να ανατραπούν και να τιναχτούν στον αέρα. Η Μπαρτσελόνα πρόκειται να μπει σε μεγάλα προβλήματα αν δεν καταφέρει να δηλώσει κάποιους παίκτες της ως το Σάββατο (13/8) στη La Liga. Κάτι που αν δεν συμβεί, τότε δεν αποκλείεται να τους χάσει ως ελεύθερους. Ήδη οι πρώτες φήμες για αυτούς που θα… πληρώσουν το μάρμαρο ξεκίνησαν.

Πρόκειται για τους Φρανκ Κεσιέ και Αντρέας Κρίστενσεν. Και οι δύο παίκτες ήταν από τις πρώτες επιλογές του Τσάβι για τη νέα Μπαρτσελόνα ενώ αγωνίστηκαν και στα φιλικά της ομάδας. Ωστόσο, εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων που υπάρχουν δεν έχουν δηλωθεί και δεν μπορούν να δηλωθούν, αν δεν αλλάξουν τα δεδομένα.

Όπως αναφέρουν τα περισσότερα διεθνή ΜΜΕ προτεραιότητα του συλλόγου είναι να καταφέρει να δηλώσει ως το επερχόμενο Σάββατο τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Ο Πολωνός φορ ήταν το πιο μεγάλο όνομα από αυτά που ήρθαν φέτος το καλοκαίρι στο «Καμπ Νου».

Παράλληλα, οι άνθρωποι του συλλόγου ψάχνουν τρόπους ώστε να πουληθούν κάποιοι παίκτες και η ομάδα να «ανασάνει» οικονομικά.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!