Πρόβλημα με τις δηλώσεις των μεταγραφών της αντιμετωπίζει η Μπαρτσελόνα, αφού αδυνατεί να παρουσιάσει τα απαραίτητα οικονομικά στοιχεία στη La Liga!

Το ότι η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα είναι ήδη γνωστό. Μάλιστα, έχει ξεσηκωθεί θύελλα αντιδράσεων για το γεγονός πως παρόλο που υπάρχουν αυτά τα προβλήματα, η ομάδα έκανε κανονικά μεταγραφές. Και δυνατές μεταγραφές…

Σύμφωνα με την ισπανική «Sport», η Μπαρτσελόνα δεν μπορεί να προχωρήσει στη δήλωση των ποδοσφαιριστών, που ήδη έχει υπογράψει στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. H La Liga ενημέρωσε τους «μπλαουγκράνα» ότι δεν πληρούν τις προϋποθέσεις, προκειμένου να δηλώσουν τις νέες τους μεταγραφές και πλέον καλούνται να πάρουν ισχυρές αποφάσεις. Δηλαδή να προχωρήσουν σε μείωση μισθών αλλά και σε πώληση κάποιων παικτών.

Ο Ζοάν Λαπόρτα διαβεβαίωσε τους πάντες πως δεν πρόκειται να υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα. Μάλιστα, δήλωσε πως ο σύλλογος έχει κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις και έχει καταθέσει όλα τα χαρτιά ώστε να μην έχει το παραμικρό πρόβλημα με την La Liga.

Σύντομα αναμένονται εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση και μένει να φανεί αν η Μπαρτσελόνα θα ξεπεράσει ακόμα ένα πρόβλημα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!