Ο Παναθηναϊκός και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα δουν και τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο να επιστρέφει στο χορτάρι ενόψει της ρεβάνς με τη Σλάβια.

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται με ταχύτατους ρυθμούς για την Σλάβια Πράγας. Οι πράσινοι ηττήθηκαν με 2-0 από τους Τσέχους αλλά δεν το βάζουν κάτω. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι πεπεισμένος πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ. Αρκεί να έχει και τα… όπλα στη φαρέτρα της.

Παρουσία του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου -σε φουλ πρόγραμμα- συνεχίστηκε τη Δευτέρα (8/8) η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει της ρεβάνς με τη Σλάβια Πράγας στη Λεωφόρο, την προσεχή Πέμπτη (11/8, 20:30) για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Ο 21χρονος μέσος, που ακολούθησε ατομικό την Κυριακή (7/8), ξεπέρασε πλήρως την ίωση που τον ταλαιπώρησε την τελευταία εβδομάδα και θα είναι διαθέσιμος για το δεύτερο ματς με τους Τσέχους. Το πρόγραμμα της απογευματινής προπόνησης της Δευτέρας (8/8) περιελάμβανε προθέρμανση, «κορόιδο», τακτική και δίτερμα.

Παναθηναϊκός: Η Σλάβια χάνει σημαντικό παίκτη πριν τη ρεβάνς

Σοβαρό «πλήγμα» για τη Σλάβια Πράγας. Και μάλιστα, λίγες ώρες πριν την αναχώρησή της για την Αθήνα και τη ρεβάνς της Πέμπτης με τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League. Κι αυτό διότι «έχασε» με τραυματισμό τον Έβερτον για τον επόμενο ενάμισι μήνα.

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ της τσεχικής ομάδας, τραυματίστηκε στο πόδι έπειτα από ένα σκληρό μαρκάρισμα που δέχθηκε στον αγώνα της 2ης αγωνιστικής με τη Ζλιν. Μάλιστα, τα τσεχικά ΜΜΕ επιβεβαίωσαν τη «ζημιά».

«Η εξέταση στο νοσοκομείο UVN δεν επιβεβαίωσε το χειρότερο σενάριο. Όμως ακόμη κι έτσι, ο Έβερτον θα μείνει εκτός για τουλάχιστον 4-6 εβδομάδες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο τσεχικός Τύπος.

Ως εκ τούτου ο Βραζιλιάνος δεν θα «μπει» στην αποστολή της Σλάβια Πράγας που θα αναχωρήσει για την Αθήνα το πρωί της Τρίτης. Η ομάδα θα φτάσει στην Ελλάδα δύο μέρες νωρίτερα προκειμένου να προσαρμοστεί καλύτερα στις καιρικές συνθήκες.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί!