Ο Κέβιν Ντουράντ λίγο διάστημα μετά το αίτημα για ανταλλαγή τόνισε στους ιθύνοντες των Νετς πως δεν θα μείνει με τους Νας-Μαρκς στην ομάδα.

Μία πολύ… διαφορετική πτυχή της πολύκροτης υπόθεσης γύρω απ’ το μέλλον του Κέβιν Ντουράντ στους Μπρούκλιν Νετς, έδωσε το «Athletic». Ειδικότερα, ανέφερε πως ο Αμερικανός σούπερ σταρ ζήτησε από τη διοίκηση της ομάδας του να… διαλέξει. Τι να διαλέξει; Ανάμεσα στην παραμονή του ιδίου στο ρόστερ της ή σε αυτή του προπονητή Στιβ Νας και του general manager Σον Μαρκς!

Να θυμίσουμε πως ο Ντουράντ είχε ζητήσει ανταλλαγή στο τέλος Ιουνίου. Χωρίς να έχουν γνωστοποιηθεί μέχρι σήμερα οι λόγοι. Φαίνεται, ωστόσο, πως ο ίδιος δεν δείχνει να «πιστεύει» στους Μαρκς και Νας. Τουλάχιστον, θεωρεί πως με αυτούς στο «τιμόνι» η ομάδα δεν θα μπορέσει να πρωταγωνιστήσει. 

Ο Αμερικανός σούπερ σταρ συνομίλησε το Σάββατο (6/8) με τον ιδιοκτήτη των Νετς, Τζο Τσάι. Σε μια κουβέντα γύρω απ’ το μέλλον του που ήταν «…απόλυτα ξεκάθαρη κι επαγγελματική» σύμφωνα με το «The Athletic».

Τη συγκεκριμένη μέρα μάλιστα ήταν η «επέτειος» του ενός έτους απ’ την υπογραφή που είχε βάλει ο Ντουράντ στην 4ετή επέκταση συμβολαίου με τους Νετς αντί 198 εκατ. δολαρίων. Τη σεζόν 2022/23 οι αποδοχές του θα είναι 42,97 εκατ. δολάρια την ώρα που οι Τορόντο Ράπτορς, οι Μαϊάμι Χιτ και οι Μπόστον Σέλτικς φαντάζουν ως οι πιο πιθανοί «προορισμοί» του.

Ο Ντουράντ είχε κατά μέσο όρο 29,9 πόντους, 7,4 ριμπάουντ και 6,4 ασίστ σε 55 παιχνίδια την περασμένη σεζόν με τους Νετς.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί!