Μπορεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να έχει... κυκλώσει το θέμα Κριστιάνο Ρονάλντο όμως δεν σταμάτα και τον μεταγραφικό της σχεδιασμό, με τον Λιρόι Σανέ να είναι ένας από τους υποψηφίους.

Σήμερα ξεκινούν οι υποχρεώσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Premier League καθώς η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ θα αντιμετωπίσει την Μπράιτον. Ακόμα οι «κόκκινοι διάβολοι» συνεχίζουν το μεταγραφικό τους σαφάρι, αναζητώντας τους κατάλληλους ποδοσφαιριστές που θα κλείσουν τα κενά στο ρόστερ τους. Ένας από τους παίκτες που εξετάζεται έντονα είναι και ο Λιρόι Σανέ.

Όπως αναφέρει το «Sky Sports», η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει εστιάσει στον Λιρόι Σανέ, προσπαθώντας να μάθει τα «θέλω» του ποδοσφαιριστή αλλά και της Μπάγερν Μονάχου. Προσωρινά δεν υπάρχει κάτι το επίσημο αλλά το όνομα του Γερμανού εξτρέμ παίζει δυνατά.

O 26χρονος έχει περάσει μεταξύ άλλων από Σάλκε, Μάντσεστερ Σίτι και Μπάγερν Μονάχου, ενώ είναι 45 φορές διεθνής (με 11 γκολ) με την εθνική Γερμανίας.

Φυσικά, ο Σανέ δεν είναι ο μόνος που εξετάζεται. Ο Τεν Χαγκ γνωρίζει που χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα του και θα κινηθεί προς αυτή την κατεύθυνση. Όλα αυτά ενώ το «καυτό» θέμα Κριστιάνο Ρονάλντο συνεχίζει να απασχολεί.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί!