Επίσημα στη Ρόμα θα αγωνίζεται την νέα σεζόν ο Τζίνι Βαϊνάλντουμ με την μορφή δανεισμού από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Παίκτης της Ρόμα και με τη βούλα είναι ο Τζίνι Βαϊνάλντουμ. Ο Ολλανδός μέσος έπειτα από μια αποτυχημένη σεζόν στην Παρί Σεν Ζερμέν παραχωρήθηκε με την μορφή δανεισμού στην ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο όπου θέλει να αναγεννήσει την καριέρα του.

Ο Βαϊνάλντουμ κατέγραψε 38 συμμετοχές με τη φανέλα των Παριζιάνων, ενώ πέτυχε τρία γκολ και τρείς ασίστ, σε όλες τις διοργανώσεις. Σημαντικό είναι να σημειωθεί, φυσικά, πως πριν μετακομίσει στην πρωτεύουσα της Γαλλίας -όπου έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό- είχε καταγράψει 237 συμμετοχές με τη φανέλα της Λίβερπουλ, σκοράροντας 22 φορές, και είχε κατακτήσει μαζί της μια φορά το Champions League και την Premier League!

Στο συμβόλαιο του 31χρονου έμπειρου χαφ υπάρχει και οψιόν αγοράς, που θα μπορέσουν οι «τζαλορόσι» να ενεργοποιήσουν στο τέλος της σεζόν 2022/2023.

Παρακάτω ακολουθούν και οι αναρτήσεις της Ρόμα στα Social Media με αφορμή τη μεταγραφή του Βαϊνάλντουμ:

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!