Ο Παναθηναϊκός απέστειλε επίσημη διαμαρτυρία προς την αρμόδια επιτροπή της UEFA για τη διαιτησία στο ματς με τη Σλάβια Πράγας.

Επίσημη διαμαρτυρία προς την αρμόδια επιτροπή της UEFA έκανε την Παρασκευή (5/8) ο Παναθηναϊκός. Αντικείμενο η κάκιστη διαιτησία του Γάλλου ρέφερι Ρούντι Μπουκέ, στο πρώτο ματς με τη Σλάβια στην “Eden Arena” της Πράγας για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Ο Παναθηναϊκός έχει πολύ έντονα παράπονα για τη συνολική διαιτητική συμπεριφορά του 45χρονου Γάλλου ρέφερι. Με αποκορύφωμα την αναίτια αποβολή του Σεμπαστιάν Παλάσιος στο 40ό λεπτό του αγώνα με δεύτερη κίτρινη για… θέατρο, γεγονός που άλλαξε πλήρως τις ισορροπίες και τα δεδομένα του αγώνα.

Τα στελέχη της UEFA με τα οποία επικοινώνησαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού παραδέχθηκαν πως η διαιτησία του Μπουκέ στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν ήταν καλή. «Ήταν μία κακή διαιτητική βραδιά» ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιό τους. Κάπως έτσι φαίνεται πως ο Γάλλος δύσκολα θα «σφυρίξει» σε άλλο ευρωπαϊκό ματς την εφετινή σεζόν.

Η διαιτησία του Γάλλου, ωστόσο, ενδεχομένως κρίνει το ευρωπαϊκό μέλλον του Παναθηναϊκού. Και αυτό ήθελε να τονίσει η πράσινη ΠΑΕ με τη διαμαρτυρία της προς την UEFA. Καθώς σε τέτοια παιχνίδια που κρίνονται -κυρίως- χρήματα, οι διαιτητές παίζουν μείζονος σημασίας ρόλο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί!