Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν μάσησε τα λόγια του μετά την ήττα του Παναθηναϊκού και παραδέχθηκε πως η ομάδα του δεν άξιζε κάτι καλύτερο.

Απογοητευμένος απ’ τη συνολική εμφάνιση του Παναθηναϊκού στον πρώτο αγώνα με τη Σλάβια ήταν ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο κόουτς των «πράσινων» δεν θέλησε να σταθεί στην αποβολή του Παλάσιος, αλλά στη γενική εικόνα των «πράσινων».

«Θα έλεγα ότι δεν πήγε τίποτα καλά. Χάσαμε από μια ομάδα πολύ καλύτερη από εμάς: πιο δυνατή, πιο γρήγορη, πιο αποφασιστική. Δεν αξίζαμε τίποτα καλύτερο από αυτό το σκορ. Αφού δεν ήμασταν καλά εμείς, δεν έχει σημασία η αποβολή, γιατί και ο αντίπαλος έμεινε με δέκα παίκτες» τόνισε ο 60χρονος τεχνικός και πρόσθεσε:

«Θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι περισσότερο. Ήταν από τα άσχημα παιχνίδια που έχουμε κάνει. Υπάρχει και το δεύτερο παιχνίδι, αλλά τώρα μιλάμε για το πρώτο. Θα πρέπει να βελτιώσουμε την απόδοσή μας για να διεκδικήσουμε αποτέλεσμα. Η εικόνα που είχαμε στο παιχνίδι δεν είναι εικόνα ομάδας που θα μπορεί να διεκδικήσει εύκολα την πρόκριση. Θα πρέπει ν’ αλλάξουμε πάρα πολλά πράγματα για να το κάνουμε».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί!