Η Ντόρτμουντ αναμένεται να κινηθεί αστραπιαία για την απόκτηση ενός επιθετικού που θα αντικαταστήσει τον Σεμπάστιαν Αλέ.

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ ενδέχεται να αποκτήσει έναν επιθετικό, προκειμένου να καλύψει το κενό που άφησε ο επιθετικός Σεμπαστιέν Αλέ, μετά την επέμβαση και την θεραπεία του για κακοήθη όγκο, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της ομάδας Χανς-Γιοακίμ Βάτσκε.

Η Bundesliga αρχίζει την Παρασκευή και η Ντόρτμουντ αντιμετωπίζει την Μπάγερ Λεβερκούζεν το Σάββατο. Με αυτά τα δεδομένα ο Βατσκε είπε ότι ο σύλλογος θα πρέπει να κινηθεί για άλλον έναν επιθετικό σύντομα. Κι αυτό για να μην πέσει η πίεση πάνω στον έφηβο Γιουσούφα Μουκόκο.

«Προφανώς είναι ξεκάθαρο ότι η απουσία του Αλέ θα είναι σχετικά μεγάλη και το να βάλουμε τα πάντα στους ώμους του Γιουσούφα Μουκόκο — είναι 17 ετών — θα ήταν λίγο υπερβολικό», είπε ο Βάτσκε στο τηλεοπτικό δίκτυο ARD.

«Οπότε πιστεύω ότι θα κάνουμε κάτι σε επίπεδο προσωπικού. Αν και μια σωστή λύση είναι επίσης δύσκολη επειδή δεν υπάρχουν πολλές επιλογές», είπε.

Ο Αλέ υπέγραψε τον περασμένο μήνα για να αντικαταστήσει τον Έρλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος εντάχθηκε στη Μάντσεστερ Σίτι. Αλλά λιγότερο από δύο εβδομάδες αργότερα και κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της Ντόρτμουντ ανακαλύφθηκε ένας κακοήθης όγκος των όρχεων.

Ο διεθνής άσος της Ακτής Ελεφαντοστού υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στα τέλη Ιουλίου. Πλέον θα υποβληθεί σε χημειοθεραπεία και θα μείνει εκτός δράσης για αρκετό καιρό.

«Ιδανικά κάτι θα έπρεπε να συμβεί τις επόμενες οκτώ με δέκα ημέρες», είπε ο Βάτσκε σχετικά με το χρονοδιάγραμμα μιας πιθανής μεταγραφής.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί!