Η Ντόρτμουντ γνωστοποίησε πως ο Σεμπάστιαν Αλέ διαγνώσθηκε με όγκο στους όρχεις σε εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε.

Η Ντόρτμουντ ανακοίνωσε ότι ο Σεμπαστιάν Αλέ, το νέο μεταγραφικό απόκτημά της για να καλύψει το κενό του Έρλινγκ Χάαλαντ, διαγνώστηκε με όγκο στους όρχεις.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ομάδας, ο 29χρονος σέντερ φορ από την Ακτή Ελεφαντοστού ένιωσε έντονη αδιαθεσία κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Δευτέρας. Αμέσως το ιατρικό τιμ τον υπέβαλλε σε εξετάσεις. Τα αποτελέσματα, ωστόσο, προκάλεσαν σοκ στο εσωτερικό της ομάδας. Κι αυτό διότι εντοπίστηκε όγκος στους όρχεις του ποδοσφαιριστή. Κάτι που προφανώς και δεν είχε εντοπιστεί στις εξονυχιστικές ιατρικές εξετάσεις που του είχαν γίνει προτού ολοκληρωθεί η μετακίνησή του από το κλαμπ του Άμστερνταμ με 4ετές συμβόλαιο.

Ο σύλλογος παράλληλα ενημέρωσε πως ο Αλέ θα παραμείνει υπό στενή ιατρική παρακολούθηση για τις επόμενες μέρες. Ακολούθως, θα λάβει την καλύτερη δυνατή θεραπεία για να ξεπεράσει αυτή την περιπέτεια της υγείας του το συντομότερο δυνατό.

«Τα νέα ήρθαν σαν σοκ για τον Σεμπαστιάλ Αλέ, αλλά και για όλους μας. Ολόκληρη η οικογένεια της Ντόρτμουντ εύχεται στον Σεμπαστιάν πλήρη ανάρρωση το συντομότερο δυνατό για να τον αγκαλιάσουμε ξανά σύντομα. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να βεβαιωθούμε ότι λαμβάνει την καλύτερη δυνατή θεραπεία» ανέφερε από την πλευρά του ο αθλητικός διευθυντής των Βεστφαλών, Σεμπάστιαν Κελ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!