Η Τσέλσι δεν θεωρείται και... νικήτρια στο φετινό μεταγραφικό παζάρι και η Domino's Pizza της Βρετανίας έσπευσε να τρολάρει τους Λονδρέζους.

Η Τσέλσι βρέθηκε στο στόχαστρο της Domino’s Pizza, η οποία την άρχισε στο… δούλεμα για τις μεταγραφές που δεν κάνει.

Συγκεκριμένα, η γνωστή αλυσίδα με ένα tweet από τον βρετανικό λογαριασμό της τρόλαρε τους «μπλε» για την αδράνειά τους στο φετινό καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι.

Άδικα; Όχι απόλυτα θα έλεγε κανείς. Αλλά σίγουρα ήταν χτύπημα… κάτω από τη μέση.

«Έχουμε παραδώσει περίπου 852.609 πίτσες από την τελευταία φορά που η Τσέλσι παρέδωσε μια επιτυχημένη ανακοίνωση μεταγραφής».

Να θυμίσουμε πως η Τσέλσι έχει αποκτήσει τον Ραχίμ Στέρλινγκ από τη Μάντσεστερ Σίτι και τον Καλιντού Κουλιμπαλί από τη Νάπολι. Και φυσικά, έφαγε… άκυρο από Ραφίνια και Κουντέ που προτίμησαν τη Μπαρτσελόνα παρά τα περισσότερα εκατομμύρια που τους έριξαν στο τραπέζι.

Φυσικά δεν έλειψαν και οι αντιδράσεις στο twitter από φίλους της Τσέλσι, με έναν μάλιστα να τονίζει πως η… Pizza Hut είναι καλύτερη από τη Domino’s.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί!