Ο Άαρον Ράμσεϊ θα συνεχίσει την καριέρα του στη Γαλλία και τη Νις μετά από το πέρασμά του από τη Γιουβέντους, από την οποία έμεινε ελεύθερος.

Στην Γαλλία θα συνεχίσει την καριέρα του, ο Άαρον Ράμσεϊ, με την Νις να ανακοινώνει την απόκτησή του με ελεύθερη μεταγραφή.

Λεπτομέρειες για την συμφωνία δεν έγιναν γνωστές και ενώ ο 31χρονος Ουαλός αποχώρησε πρόσφατα από την Γιουβέντους αφού έλυσε το συμβόλαιο του με τον ιταλικό σύλλογο. Μία συνεργασία που ούτως ή άλλως δεν ευδοκίμησε όσο θα περίμενε κανείς. Τουλάχιστον όχι όσο περιμέναμε όταν είχε ανακοινωθεί η απόκτησή του από τη «Μεγάλη Κυρία». Οι απαιτήσεις και οι προσδοκίες ήταν πολλές αλλά ποτέ δεν τις «άγγιξε» με τις εμφανίσεις του.

Ο πρώην παίκτης της Άρσεναλ, έγινε ο νεότερος αρχηγός της εθνικής της Ουαλίας το 2011, σε ηλικία 20 ετών, κι έκτοτε, μετρά 75 διεθνείς συμμετοχές, ενώ ήταν μέλος της ομάδας, που έφθασε στα ημιτελικά του Euro 2016.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί!