Μπακασέτας και Σιώπης πανηγύρισαν με την Τραμπζονσπόρ και το Σούπερ Καπ Τουρκίας μετά το 4-0 επί της Κυπελλούχου, Σίβασπορ.

Το δεύτερο τρόπαιό τους με τη φανέλα της Τραμπζονσπόρ πανηγύρισαν οι Τάσος Μπακασέτας και Μανώλης Σιώπης. Μετά τον τίτλο του πρωταθλητή της περσινής σεζόν, «σήκωσαν» το βράδυ του Σαββάτου (30/7) και το Σούπερ Καπ Τουρκίας. Επικράτησαν με το εμφατικό 4-0 επί της (περσινής Κυπελλούχου) Σίβασπορ του Δημήτρη Γούτα. Επιβεβαίωσε έτσι η Τραμπζονσπόρ πως είναι η κορυφαία ομάδα της Τουρκίας φέτος. Και με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο. Με… τεσσάρα. Και μάλιστα, σε εξαιρετικά σημαντικό αγώνα, στο σούπερ καπ της χώρας.

Ο τελικός εξελίχθηκε σε… παράσταση για ένα ρόλο, με τους περσινούς πρωταθλητές να «τελειώνουν» τον αγώνα με χαρακτηριστική άνεση χάρις στα γκολ του Κορνέλιους (37’, 51’) και του Στρίγκερ (64’), για να βάλει το… κερασάκι στην τούρτα της κούπας ο Μπακασέτας με εύστοχο πέναλτι στο 75’.

Η Τραμπζονσπόρ έχασε πέναλτι στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Γκεντικλί. Ο Σιώπης έμεινε στον πάγκο και δεν χρησιμοποιήθηκε, ενώ ο Γούτας πέρασε στον αγώνα ως αλλαγή στο 82΄.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί!