Ο Πογκμπά ταλαιπωρείται από πρόβλημα στο μηνίσκο και όπως ανακοίνωσε η Γιουβέντους θα χειρουργηθεί άμεσα - Αγωνία για το Μουντιάλ.

Εκτός δράσης για τουλάχιστον δύο μήνες, θα μείνει ο Πολ Πογκμπά, ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμό στον μηνίσκο. Μάλιστα, ο χρόνος της αποθεραπείας του Γάλλου μέσου, ενδέχεται να διπλασιασθεί. Κι αυτό διότι οι ιθύνοντες της Γιουβέντους, εκτιμούν ότι είναι προτιμότερο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα. Βέβαια, σε μία τέτοια περίπτωση, τίθεται το ερώτημα, εάν ο έμπειρος άσος θα προλάβει το Μουντιάλ του 2022. Να θυμίσουμε πως αυτό ξεκινά στις 21 Νοεμβρίου στα γήπεδα του Κατάρ.

«Μετά από ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο, ο Πολ Πογκμπά υποβλήθηκε σε ακτινολογικές εξετάσεις που αποκάλυψαν μια βλάβη στον πλάγιο μηνίσκο. Τις επόμενες ώρες θα υποβληθεί σε εξειδικευμένη ορθοπεδική γνωμάτευση. Επομένως, για να συνεχίσει την θεραπεία του, δεν συμμετέχει στο ταξίδι στο Ντάλας», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση του ιταλικού συλλόγου.

Εάν επιβεβαιωθούν οι αρχικές εκτιμήσεις, ο Πογκμπά αναμένεται να επιστρέψει στο τέλος Σεπτεμβρίου. Στην κατάλληλη στιγμή για το Παγκόσμιο Κύπελλο που θα διεξαχθεί από τις 21 Νοεμβρίου έως τις 18 Δεκεμβρίου. Ωστόσο, η ιταλική εφημερίδα «La Gazzetta dello Sport», αποκάλυψε σήμερα το πρωί, ότι οι άνθρωποι της Γιουβέντους, πιέζουν τον Γάλλο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, κάτι που σημαίνει ότι ο χρόνος ανάρρωσης και αποθεραπείας, θα είναι σημαντικά μεγαλύτερος.

Η ιταλική εφημερίδα, κάνει λόγο για απουσία τουλάχιστον τεσσάρων μηνών από τα γήπεδα και ουσιαστικά απουσία του Πογκμπά από το Παγκόσμιο Κύπελλο, κάτι που θα αποτελέσει τεράστιο πλήγμα για τους «πετεινούς» του Ντιντιέ Ντεσάμπ. 

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!