Παίκτης της Γιουβέντους είναι και πάλι ο Πολ Πογκμπά.

Στη Γιουβέντους και επίσημα ο Πογκμπά. Η «Γηραία Κυρία» ολοκλήρωσε και τυπικά μια από τις πλέον ηχηρές μεταγραφές του φετινού καλοκαιριού, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Γάλλου άσου, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2026.

Η Γιουβέντους στην ανακοίνωση της επιστροφής του Πολ Πογκμπά αναφέρει:

«Κάθε φορά που χωρίζουν οι δρόμοι κάποιων που έχουν μοιραστεί μια έντονη περιπέτεια, πάντα υπάρχει η ελπίδα να ξαναβρεθούν αργά ή γρήγορα. Και αυτό συνέβη και με τον Πολ… Αν και χώρισαν οι δρόμοι μας δεν ξεχάσαμε ποτέ ο ένας τον άλλο και το κάλεσμα οδήγησε ξανά στην επιστροφή στο σπίτι. Ο Πολ είναι ξανά στο Τορίνο. Έφυγε παιδί και επέστρεψε ως άνδρας και ως Πρωταθλητής. Αυτό που δεν άλλαξε είναι η επιθυμία για να γράψει σελίδες ιστορίας γι’ ακόμα μια φορά. Ο Πογκμπά είναι ξανά εδώ και δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο χαρούμενος γι’ αυτό».

Ο 29χρονος επέστρεψε στο Τορίνο μετά το 2016, όταν και είχε πάρει μεταγραφή έναντι 105 εκατομμυρίων ευρώ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπου ασφαλώς δεν απέδωσε τα αναμενόμενα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!