Εθνική Ελλάδος: H FIBA με ανάρτησή της στο twitter σχολίασε τις κλήσεις του Δημήτρη Ιτούδη τονίζοντας την παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Μπορεί η Εθνική Ελλάδος να επιστρέψει στο θρόνο στο Eurobasket τον Σεπτέμβριο; Ανάρτηση-ερώτηση της FIBA στον επίσημο λογαριασμό της στο twitter, παρουσιάζοντας τις κλήσεις για την προετοιμασία που θα κάνει η Εθνική Ελλάδος μπάσκετ των ανδρών ενόψει των προσεχών υποχρεώσεών της στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2023, αλλά και στην τελική φάση του Eurobasket.

Το σχετικό κείμενο στην ιστοσελίδα της διεθνούς ομοσπονδίας μπάσκετ έχει τίτλο «Κουαρτέτο Αντετοκούνμπο: Ο Greek Freak ενισχύει την ομάδα για το Eurobasket μαζί με τα αδέλφια του» και μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Ο δύο φορές MVP του NBA ενισχύει τις ελπίδες της Ελλάδας να πάρει ένα πρώτο μετάλλιο στην κορυφαία διοργάνωση της Ευρώπης από την τελευταία της κατάκτηση τίτλου το 2005. Μαζί με τον Αντετοκούνμπο εντάσσονται τρία αδέρφια του στην ομάδα – Άλεξ, Κώστας και Θανάσης – και ετοιμάζεται για μια δεύτερη εμφάνιση σε Ευρωμπάσκετ μετά την απουσία του από την τελευταία διοργάνωση».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!