Ολυμπιακός: Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει καταλήξει όπως όλα δείχνουν στο πλάνο και την ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα.

Με τη δύναμη της έδρας του και του κόσμου του στο «Γ. Καραϊσκάκης», ο Ολυμπιακός ψάχνει το βράδυ της Τετάρτης τη νίκη. Μία νίκη που θα του δώσει την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League. Τη νίκη που θα τον φέρει δύο βήματα μακριά απ’ την πολυπόθητη παρουσία του στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν άνοιξε τα… χαρτιά του στην τελευταία προπόνηση των «ερυθρόλευκων» το βράδυ της Τρίτης. Ωστόσο, είναι πολύ πιθανό να κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα, σε σχέση με τον προ εβδομάδος, πρώτο αγώνα στο Ισραήλ.

Στην άμυνα οι επιλογές δείχνουν πως θα είναι οι Βατσλίκ, Βρσάλικο, Μανωλάς, Παπέ Σισέ και Ρέαμπτσιουκ. Ο Εμβιλά θα είναι το «6άρι» στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Αν ο Πορτογάλος επιλέξει το 4-3-3, πιο πιθανό είναι να παίξουν μπροστά απ’ τον Γάλλο -ως εσωτερικοί χαφ- οι Μαντί Καμαρά και Κανέ, με τους Ζίνκερνάγκελ, Μασούρα στα άκρα και τον Ελ Αραμπί ή τον Τικίνιο στην κορυφή της επίθεσης.

Αν τώρα ο Ολυμπιακός πάει σε σχηματισμό 4-2-3-1, θα «αφαιρεθεί» απ’ την ενδεκάδα ο Κανέ και πιθανότατα θα ξεκινήσει ο Αμπουμπακάρ Καμαρά πίσω απ’ τον επιθετικό κορυφής.

Την αποστολή του Ολυμπιακού για τη ρεβάνς με τη Μακάμπι Χάιφα συγκροτούν οι: Αγκιμπού Καμαρά, Άβιλα, Μπουχαλάκης, Καρβάλιο, Σισέ, Ελ Αραμπί, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Κανέ, Κούντε, Εμβιλά, Μαντί Καμαρά, Μανωλάς, Μασούρας, Ρέαμπτσιουκ, Παπαδούδης, Ραντζέλοβιτς, Τικίνιο, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βατσλίκ, Βαλμπουενά, Κίτσος, Βρσάλικο και Ζίνκερναγκελ.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Πολωνός Ντάνιελ Στεφάνσκι, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Νταβίντ Γκόλις, Μίκαλ Ομπούκοβιτς και 4ο τον Τόμας Βάιντα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!