Ο Ολυμπιακός ήρθε σε συμφωνία με την Χάποελ Τελ Αβιβ για τον Ντόρον Λάιντνερ.

Μπορεί στον Ολυμπιακό αυτό που προέχει να είναι η πρόκριση επί της Μακάμπι Χάιφα όμως δεν έχουν αφήσει πίσω τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Έτσι μετά τον Χουάνγκ Ιν-Μπεόμ σειρά είχε ο 20χρονος αριστερός μπακ Ντόρον Λάιντνερ. Μάλιστα, φαίνεται να έχει ολοκληρωθεί η συμφωνία τόσο με την ομάδα του, την Χάποελ Τελ Αβίβ, όσο και με τον ίδιο.

O Ολυμπιακός έχει στο στόχαστρό του τον παίκτη εδώ και δύο χρόνια, από τότε που ήταν δεκαοχτώ ετών και τώρα έκανε την κίνηση για να τον αποκτήσει. Δείγμα της μεγάλης εμπιστοσύνης που υπάρχει στην αξία του είναι και τα χρήματα που δίνονται για αυτή τη μεταγραφή. Τον Λάιντνερ είχαν στο στόχαστρό τους ομάδες από Αγγλία, Ιταλία και άλλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Με αυτόν τον τρόπο θα καλυφθεί ακόμη μία θέση στην οποία ήθελε ενίσχυση η πειραϊκή ομάδα, αυτή του αριστερού μπακ για την πλαισίωση και τον ανταγωνισμό στον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ.

Ποιος είναι ο Ντόρον Λάιντνερ

Ο Λάιντνερ ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Μακάμπι. Συνέχισε σε αυτές της Χάποελ στο Τελ Αβίβ και την τελευταία διετία είναι βασικό αριστερό μπακ στην ομάδα του. Την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε σε 26 ματς έχοντας 4 ασίστ και 1 γκολ. Παρά το νεαρό της ηλικίας αγωνίστηκε αμέσως ως βασικός. Είναι αρκετά γρήγορος και μπορεί να ανταποκριθεί εξίσου καλά τόσο στον επιθετικό όσο και στον αμυντικό τομέα.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός του Ισραήλ, Aλόν Χαζάν τον κάλεσε στην Εθνική, όπου μετρά ήδη τρεις συμμετοχές. Η εξαιρετική περσινή σεζόν του Λάιντνερ με τη φανέλα της Χάποελ προσέλκυσε το ενδιαφέρον τριών ιταλικών ομάδων. Μπολόνια, Τορίνο και Σασουόλο μίλησαν με τον σύλλογο, με τους Ισραηλινούς να αναφέρουν πως δεν προχώρησε το θέμα και για οικονομικούς λόγους.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!