Έτοιμος να ντυθεί στα «ερυθρόλευκα» παρουσιάζεται ο Χουάνγκ Ιν-Μπεόμ, αλλά αυτό που απασχολεί άπαντες στον Ολυμπιακό είναι η ρεβάνς με την Μακάμπι Χάιφα στο Καραϊσκάκη.

Κοντά στην ολοκλήρωση μίας ακόμα μεταγραφής μοιάζει να είναι ο Ολυμπιακός καθώς βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Χουάνγκ Ιν-Μπεόμ.

Πρόκειται για μία εξαιρετική κίνηση καθώς μιλάμε για έναν παίκτη με παραστάσεις από το υψηλό επίπεδο και με πολλά στοιχεία στο παιχνίδι του. Μεταβιβάσεις ακριβείας, κάθετες πάσες και στοιχεία που λείπουν από τους υπάρχοντες μέσους των πρωταθλητών Ελλάδας. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως ο διεθνής άσος τα έχει βρει σε όλα με τους «ερυθρόλευκους» και δεν αποκλείεται σύντομα να σημειωθούν εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός δεν έχει επιβεβαιώσει τις πληροφορίες διότι εστιάζουν μόνο στον επαναληπτικό με την Μακάμπι Χάιφα. Αυτή είναι η προτεραιότητα για όλους στον Ολυμπιακό.

Ποιος είναι ο Χουάνγκ Ιν-Μπεόμ;

Ο Κορεάτης μπορεί να αγωνιστεί και στις τρεις θέσεις του άξονα. Ουσιαστικά μιλάμε για ένα μηχανάκι που καταπίνει χιλιόμετρα στον αγωνιστικό χώρο.

Στα 38 ματς που αγωνίστηκε με την Ρούμπιν Καζάν είχε 7 γκολ και 8 ασίστ.

Στην Daejeon Hana Citizen με την οποία έχει και την μεγαλύτερη καριέρα στο πρωτάθλημα της Κορέας είχε συνολικά 94 ματς στα οποία είχε πετύχει 15 γκολ και 13 ασίστ.

Με την Εθνική του ομάδα έχει γράψει το κοντέρ του ήδη 34 ματς (4 γκολ), ενώ στο MLS με το Βανκούβερ είχε 41 αγώνες με 4 γκολ και 4 ασίστ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!