Η Μπάγερν Μονάχου συνεχίζει τις μεταγραφές της και μετά τον Ντε Λιχτ έκανε δικό της τον Ματίς Τελ από τη γαλλική Ρεν.

Η Μπάγερν Μονάχου μπορεί να έχασε τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι αλλά δεν τα έβαψε μαύρα. Και φυσικά, δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια. Έτσι, προχώρησε στην απόκτηση του 17χρονου Ματίς Τελ από τη Ρεν. Το «διαμάντι» των Γάλλων μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Ένα χαρακτηριστικό που λάτρεψε ο Νάγκελσμαν και έπεισε το διοικητικό συμβούλιο των Βαυαρών να τον αποκτήσει.

«Έχω ένα όραμα ότι μια μέρα θα πετύχει 40 γκολ» δήλωσε ο 35χρονος προπονητής από τις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου οι πρωταθλητές Γερμανίας πραγματοποιούν καλοκαιρινή περιοδεία. «Αλλά, αν πετύχει δέκα γκολ αυτή τη σεζόν, θα είμαστε πολύ χαρούμενοι», συμπλήρωσε χαμογελώντας.

Η Μπάγερν Μονάχου δεν έχει επισημοποιήσει ακόμη την απόκτηση του νεαρού «θαύματος» από τη Γαλλία. Ωστόσο, σύμφωνα με αρκετά γερμανικά και γαλλικά ΜΜΕ, έχει υπογραφεί μια κατ’ αρχήν συμφωνία ανάμεσα στους δύο συλλόγους, ύστερα από αρκετές εβδομάδες διαπραγματεύσεων. Ο 17χρονος στράικερ, ο οποίος αγωνίστηκε την παρελθούσα σεζόν μόνο σε 10 παιχνίδια με την πρώτη ομάδα της Ρεν, αναμένεται να ενταχθεί στους πρωταθλητές Γερμανίας έναντι ενός ποσού-ρεκόρ που υπολογίζεται στα 20 εκατομμύρια ευρώ. Ποσό στο οποίο θα μπορούσαν να προστεθούν άλλα 8,5 εκατομμύρια υπό τη μορφή μπόνους.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!