Ο Ντρέιμοντ Γκριν υπογράμμισε πως οι Ουόριορς της σεζόν του Κέβιν Ντουράντ θα προσπερνούσαν το εμπόδιο των «χρυσών» Μπουλς.

Το 2017 η κατάκτηση του τίτλου από τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς των Στεφ Κάρι, Κλέι Τόμπσον, Κέβιν Ντουράντ και Ντρέιμοντ Γκριν, φανέρωνε λίγο πολύ μία από τις καλύτερες ομάδες που έχουν περάσει από τα παρκέ του ΝΒΑ.

Ωστόσο ο Ντρέιμοντ Γκριν το πάει ένα βήμα πιο πέρα. Ο Γκριν φάνηκε να είναι ιδιαίτερα αισιόδοξος πως η «παρέα» των Πολεμιστών θα μπορούσε να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο. Ακόμα και αυτό των Μάικλ Τζόρνταν και Καρλ Μαλόουν. Συγκεκριμένα, παρακολούθησε τους τελικούς του 1998 ανάμεσα στους Μπουλς και τους Τζαζ και έσπευσε με ένα tweet να διχάσει το κοινό στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

«Βλέπω τους τελικούς του ’98 ανάμεσα στους Μπουλς και τους Τζαζ. Δεν μπορώ παρά να πω πως η δική μας ομάδα του 2017 θα είχε κερδίσει αυτούς τους Μπουλς για ένα ματς και αυτούς τους Τζαζ για 40 πόντους αν παίζαμε απέναντί τους. Γι’ αυτό είναι χαζό να συγκρίνεις εποχές». 

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!