Ο Γκάρεθ Μπέιλ δεν έχασε πολύ χρόνο και πέτυχε το πρώτο του γκολ στο MLS για λογαριασμό της Los Angeles FC.

Ο Γκάρεθ Μπέιλ άνοιξε ήδη λογαριασμό στο MLS. Όχι πως δεν το περιμέναμε αλλά ο Μπέιλ βρήκε ήδη δίχτυα. Χωρίς να χάνει χρόνο, ο Ουαλός πέτυχε το πρώτο του γκολ. Ο Ουαλός αστέρας σκόραρε στο MLS με τους Los Angeles FC, στη νίκη με 2-0 επί της Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι. Ο Μπέιλ μπήκε στο 65ο λεπτό αντικαθιστώντας τον Κουαντού Οπόκου και σκόραρε στο 83ο λεπτό. Εκμεταλλεύθηκε μια αντεπίθεση στην οποία συνεργάστηκε με τον Αράνγκο, κάνοντας εύστοχο σουτ, μόλις μπήκε στο περιοχή.

Ο Ουαλός διεθνής επιθετικός έκανε το ντεμπούτο του με τους Los Angeles FC την περασμένη εβδομάδα, σε μια νίκη 1-2 στο Νάσβιλ. Το άλλο γκολ σημείωσε ο Κολονβιανός Κριστιάν Αράνγκο (56’). Ο Αράνγκο βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και έχει πετύχει επτά γκολ στις τελευταίες οκτώ αναμετρήσεις του, εννέα συνολικά.

Οι Λος Άντζελες έχουν πέντε νίκες στα τελευταία έξι παιχνίδια.  Στο ματς ξεκίνησε ο Ιταλός αμυντικός Τζόρτζιο Κιελίνι, με τους Λος Άντζελες, που βρίσκονται στην κορυφή στη Δυτική Περιφέρεια με 45 βαθμούς.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!