Η Άρσεναλ συνέτριψε με 4-0 την Τσέλσι στις ΗΠΑ με τον Γκαμπριέλ Ζεσούς και πάλι σκόρερ.

Η Άρσεναλ συνεχίζει να εντυπωσιάζει στα φιλικά της προετοιμασίας. Νέο της θύμα αυτή τη φορά ήταν η Τσέλσι του Τόμας Τούχελ. Με γκολ από τους Γκάμπριελ Ζεσούς, Μάρτιν Έντεγκαρντ, Μπουκαγιό Σακά και Άλμπερτ Σαμπί Λοκόνγκα, οι «κανονιέρηδες» επικράτησαν με το εμφατικό 4-0.

Ο Ζεσούς άνοιξε το χορό των τερμάτων στο 16 με μία απίθανη λόμπα πάνω από τον Μεντί. Αυτό ήταν το 3ο του φετινό τέρμα σε φιλικές αναμετρήσεις με την Άρσεναλ. Ο Μάρτιν Όντεγκαρντ πρόσθεσε ένα 2ο γκολ 10 λεπτά πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου με ψύχραιμο τελείωμα μετά από υπέροχη κάθετη του Μαρτινέλι.

Στην επανάληψη, η Άρσεναλ δεν έριξε καθόλου τον ρυθμό. Ο Σάκα ξεκίνησε μία ατομική προσπάθεια και μετά από ασταθή απόκρουση στου Μεντί, έγραψε το 3-0. Το κερασάκι στην τούρτα πέτυχε ο Λοκόνγκα στις καθυστερήσεις του ματς μετά από σέντρα του Σέντρικ Σοάρες.

Η Τσέλσι παρότι παρατάχθηκε με… κανονική σύνθεση έδειξαν αρκετές αδυναμίες, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, ενώ παρά τη βελτίωση που είχαν στην επανάληψη δεν μπόρεσαν να σκοράρουν.

Τόμας Τούχελ: «Δεν είμαστε ανταγωνιστικοί! Έχουμε ανάγκη από ποιοτικούς παίκτες»

Γκρίνια από τον προπονητή της Τσέλσι, Τόμας Τούχελ, για τους παίκτες του αλλά και τις μεταγραφές!

«Αξίζαμε να χάσουμε γιατί απλά δεν ήμασταν καλοί. Δεν ήμασταν καθόλου ανταγωνιστικοί και το πιο ανησυχητικό για μας είναι ότι οι παίκτες δεν έδειχναν αφοσιωμένοι, σωματικά και πνευματικά.

Δεν έχω κάποια ενημέρωση για συμφωνία με τον Κουντέ… Υπήρχε ανάγκη για ποιοτικούς παίκτες, έναν τεράστιο αριθμό ποιοτικών παικτών, αφού αποχώρησαν πολλοί μετά την τιμωρία που μας επιβλήθηκε μέσα στην περασμένη σεζόν. Πήραμε δύο ποιοτικούς παίκτες αναμφίβολα, αλλά δεν είμαστε ανταγωνιστικοί όπως είδατε και σήμερα. Θέλουμε κι άλλους ποιοτικούς παίκτες».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!