Ο Εμμανουήλ Καραλής δεν τα κατάφερε και έμεινε εκτός τελικού στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου πραγματοποιώντας άλμα στα 5,50μ.

Εκτός τελικού στο επί κοντώ έμεινε ο Εμμανουήλ Καραλής. Ο Έλληνας άλτης δεν καταφέρει να βρει τα  άλματα που ήθελε στον προκριματικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος του Όρεγκον.

Ο Καραλής, στην τρίτη διοργάνωση της καριέρας του,  ολοκλήρωσε τον αγώνα του με άλμα στα 5,50 μέτρα. Άλμα που του έδωσε την 22η θέση στο σύνολο των δύο γκρουπ. 

Ο αθλητής του Παναγιώτη Συμεωνίδη ξεκίνησε τον αγώνα του στα 5,50μ., ύψος που πέρασε με την δεύτερη προσπάθεια. Ο πήχης στη συνέχεια πήγε στα 5,65μ., ύψος που αν ο αθλητής μας περνούσε θα αποτελούσε φετινό του ρεκόρ. 

Ο Καραλής στο τρίτο του άλμα στα 5,65 μ. χτύπησε το χέρι του, ωστόσο δεν φάνηκε να είναι είναι κάτι σοβαρό. «Είχα ένα ατύχημα στο τρίτο άλμα, θα πάω στο γιατρό να δω αν είναι κάτι ανησυχητικό. Ένοιωθα καλά σήμερα, όμως, δε μου βγήκε. Προχωράω και συνεχίζω για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα», είπε ο αθλητής στη μεικτή ζώνη.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!