Η Σέρικα Τζάκσον πέτυχε την 2η καλύτερη επίδοση όλων των εποχών στα 200 μέτρα γυναικών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου.

Η Σέρικα Τζάκσον έγραψε ιστορία και πέτυχε τη δεύτερη καλύτερη επίδοση όλων των εποχών στα 200 μέτρα γυναικών. Η Τζάκσον είναι η νέα Παγκόσμια Πρωταθλήτρια πετυχαίνοντας το εξωπραγματικό 21.45. Η Τζαμαϊκανή σταρ ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, γράφοντας το όνομά της με χρυσά γράμματα στην ιστορία του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Στίβου.

Μόνο το 21.34 της Γκρίφιθ-Τζόινερ είναι πιο γρήγορο στην ιστορία από τον εκπληκτικό χρόνο της Τζάκσον. Στον αγώνα, ακολούθησε στην δεύτερη θέση η Φρέιζερ -Πράις με 21.81 και στη τρίτη η Ασερ-Σμιθ με 22.02.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, η Τζάκσον πήγε ως φαβορί στη κούρσα και επιβεβαίωσε τα προγνωστικά. Ο τελικός ήταν συναρπαστικός με την Τόμπσον-Χέρα να μένει έβδομη και η Άμπι Στάινερ πέμπτη.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!